hoofd

anbi

Transparantie? Klik op logo.

 

Sponsor

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Een belangrijke pijler van onze stichting is het financieel ondersteunen van kinderen in Indonesië en dan specifiek het schoolgeld van deze kinderen. Hoewel er gesproken wordt van gratis onderwijs, zijn er wel degelijk kosten verbonden aan scholing in Indonesië.  Te denken valt aan extra lessen, excursies en materiaalkosten. Scholingskosten bedragen gemiddeld 120 euro per kind per jaar.

Ron's Droom probeert donateurs te werven voor het scholingsproject. Wij willen zoveel mogelijk proberen een 1 op 1 relatie met het te helpen kind en de sponsors te creëren. Dit betekent dat de vaste donateurs op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van het kind.

dikag kelas 6Een van de eerste kinderen die we hebben gesponsord is Dika:
Zijn ouders komen allebei uit midden Java en werken in de huis-houding/bewaking in Jakarta. Hoewel Dika erg pienter is, zou hij terug naar zijn oma moeten en daar meehelpen op het land waarbij hij onvoldoende onderwijs zou genieten. Ron's droom heeft besloten dat zij het schoolgeld voor een goede school in Jakarta op zich neemt. Inmiddels gaat het zeer goed met Dika, hij haalt zeer goede cijfers.


Vanuit Santi Rama hebben we 23 namen gekregen van kinderen waarvan de ouders nauwelijks iets kunnen bijdragen aan het schoolgeld van de kinderen. Een overzicht van deze kinderen vindt u hier.

In 2011 zijn we begonnen met het ondersteunen van Angel en Pelangi.

santikleuter3

Sinds de benefietavond zijn daar ruim 20 kinderen bijgekomen. 

Wilt u ook een kind sponsoren u kunt hier een formulier downloaden.

Dutch English French German Indonesian Portuguese Spanish