hoofd

anbi

Transparantie? Klik op logo.

 

Sponsor

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Mij viel de grote eer te beurt het lied “Ron’s Dream” te mogen schrijven waarin de volgende muzikanten te horen zijn: Stella en Jules Makadoero (Challenge) , Jane Goulding en Hans Mielatz (Pagaja), Nancy van Hek-Koymans (Triba), Yvon, Mona en Ron Pattiselano (The Nightbreakers), Amy (dochter van Stella) en Kelly (dochter van Jules). Eddy Chatelin (The Crazy Rockers) vertolkte met gevoel en passie het ingesproken deel.

Edo Harsteen verzorgde de basisarrangementen van "Ron’s Dream", Ben Makadoero nam het Bahasa-deel voor zijn rekening en Ben Peea heeft met Challenge het muzikale gedeelte voortreffelijk vertolkt en opgenomen in de gloednieuwe opnamestudio “Mic In“ van Patrick Peea in Dordrecht.

cdq

Het tweede nummer op de CD, “Women in love”, is het allereerste nummer dat Ron op het drumstel speelde toen hij in de jaren 70 bij Marabunta begon. Challenge nam de drie Indonesische lievelingssongs van Ron op. Jazzpianist Rob Agerbeek, die elk jaar op de Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam Besar, optreedt hoorde van dit initiatief en meldde zich meteen om een muzikale bijdrage te leveren.

Marabunta, The Nightbreakers en Pagaja, alom bekend van talloze optredens op Pasars en Indische dansavonden in het gehele land ontbreken niet op deze CD. Ook Triba met Nancy van Hek-Koymans, Richard Pattiselano en Rick van Hek zijn op de CD te horen. Ze zijn graag geziene gasten op de Jakarta Jazz Festival en dat wil zeker wat zeggen….

De opbrengsten uit de verkoop van de CD gaan in het geheel naar de Stichting Ron's Droom. De CD is te koop voor 10 Euro excl. verzendkosten (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.