hoofd

anbi

Transparantie? Klik op logo.

 

Sponsor

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Artikelindex

Benefietavond Dance4Friends 2 december

Het bestuur van de Stichting Rons Droom had de laatste tijd weer alles uit de kast getoverd om een mooi event tot stand te brengen.
Vergaderen, plannen maken, weer overleg, Nieuwsbrief maken, repeteren, materiaal verzamelen, een presentatie in elkaar zetten etc. etc.

Voorzitter Eric Makadoero bijgestaan door Conny van Niel, Jan Henk Timmer, Maria Makadoero, Stella Makadoero, Marjolein Makadoero-Oldendorp waren aan het begin van deze middag gezond gespannen. Zouden ze het succes van 2016 kunnen benaderen.? Maar ook het evenement heeft een emotionele lading. Het is nogal wat om de droom van een veel te vroeg gestorven broer om te zetten in daden.

d4F2018 9kado

Voorzitter Eric Makadoero bijgestaan door Conny van Niel, Jan Henk Timmer, Maria Makadoero, Stella Makadoero, Marjolein Makadoero-Oldendorp waren aan het begin van deze middag gezond gespannen. Zouden ze het succes van 2016 kunnen benaderen.? Maar ook het evenement heeft een emotionele lading. Het is nogal wat om de droom van een veel te vroeg gestorven broer om te zetten in daden.
Tot nu toe was alles prima verlopen maar het moment suprême was nu aangebroken.
Vanaf 11.00 uur waren de artiesten en de mensen van TLP Productions al bezig met opbouwen, soundchecken en er allemaal meer bij komt kijken om het muzikaal programma feilloos te laten verlopen. De zaal was gezellig ingericht, zoutjes op tafel, tafels voorzien van de reserveringsbordjes, en een gezellig bloemetje. De prijzen voor de loterij uitgestald….

Check! De zaal ziet er pico bello uit!
De zaal loopt vol, Stella kondigt de voorzitter van de Stichting aan. Eric Makadoero opende de middag met een hartelijk woord van welkom.  

Hij brengt nog even in herinnering waar het allemaal om begonnen is. Het bestuur wordt voorgesteld en een van de sponsors komt al verklappen dat er een al redelijk bedrag is gescoord. Een applaus en een lachend bestuur is het resultaat. Stella houdt de vaart erin. ‘We gaan beginnen, genoeg gepraat!’ Het protesteren van Eric dat hij nog minder tijd krijgt dan bij de vorige ‘Dance 4 Friends’ lacht Stella weg. ‘We gaan beginnen’, kondigt ze nogmaals aan.

De middag ging als een raket van start. ‘Dance 4 Friends’ wordt gelanceerd door Xanur! Ja en dan weet je het wel, een waar feest wat duurt tot 21.30 uur is begonnen.Een leuk en onderhoudend cultureel intermezzo werd verzorgd door Arnaud Kokosky Deforchaux.

 Natuurlijk mocht Wieteke van Dort niet ontbreken. Als ondersteuner van het eerste uur was ze natuurlijk aanwezig. Garantie voor een gezellig optreden en als de hit “Geef mij maar Nasi Goreng’ klinkt ontstaat er spontaan een polonaise en een groot meezingkoor! 

wiet3rd

DJ Ron Funkytown nam vlekkeloos het stokje over en zorgde voor grandioze set met zijn keuze van de muziek. Het publiek genoot volop op de dansvloer. Even lekker uit je dak gaan op de muziek van deze top DJ!

d4F2018 98reunie
Een speciaal optreden in het kader van dit benefiet evenement. Met George Fisscher, Robbie Lubis, Uwe van der Laan. Natuurlijk kwam ‘Fresh’ ook langs.
Wat gaat de tijd snel….Time Flies….. zullen velen gedacht hebben!

Een mooie presentatie over de projecten van de Stichting Rons Droom werd levensgroot geprojecteerd. Ook op deze site kun u alle verslagen van de projecten lezen want als er een ding belangrijk gevonden wordt door de het bestuur is het wel transparantie. U kunt op de euro nauwkeurig volgen waar het geld aan besteed is en wordt.

Het resultaat!

En dan het resultaat van dit evenement. Een glunderende penningmeester, een trots bestuur kwam naar voren. Het resultaat was weer ongekend. Jan Henk maakte het gescoorde bedrag bekend! De zaal verwelkomde dit prachtige resultaat met een daverend applaus. 4424 euro! Het project gaat van start!

hoera

De finale. 

De finale was er een die er echt een die ertoe deed.De G3rdneration band. Een samengestelde formatie van kinderen van huidige muzikanten liet horen wat ze in huis hebben. En dat is nogal wat! De energie spat van het podium. Daar staat een stelletje talent! Wat is het fantastisch om dat mee te maken. Dat de muziek erin ging als koek was te zien op de dansvloer. Tijd voor pasar organisatoren en anderen om deze formatie te boeken lijkt het. Afgelopen Tong Tong Fair waren zij zowel op het hoofdpodium als in de Rotonde al de ontdekking en nu voor velen ook in Reeuwijk. 

Wat een heerlijke middag! Bestuur Stichting Rons Droom gefeliciteerd met het succes van deze middag en heel veel succes en sterkte met de lopende projecten!

Tot over….2 jaar?l

noldJohn van Hese Tjampoer