hoofd

anbi

Transparantie? Klik op logo.

 

Sponsor

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Artikelindex

Ron had ideeën en plannen voor de arme mensen in Indonesië, met name voor de kansarme jeugd. Zijn plannen heeft hij echter niet meer zelf kunnen realiseren. Door een wrede daad werd hem op 8 juni 2009 op brute wijze het leven ontnomen. Wij – zijn broers en zusters – willen Ron’s hartenwens verwezenlijken. Daarvoor is dit mooie project - RON’S DROOM - in het leven geroepen, een project dat Ron’s hartenwens in vervulling moet laten gaan.

Op 16-jarige leeftijd (1967) kwam Ron met zijn moeder, broers en zus naar Nederland. Na zijn schooljaren en enkele jaren bij Philips te hebben gewerkt, was Ron de laatste 30 jaar van zijn leven werkzaam bij het Ministerie van Justitie. Begonnen als administratief medewerker bij Directie Vreemdelingenzaken en geëindigd als Senior Medewerker Ondersteuning bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

08Dia

Ron was een warm mens; een man van weinig woorden, met altijd een glimlach op zijn gezicht. Hij was een familieman, vader van dochter Dewi en een dierenvriend; behulpzaam en collegiaal; geliefd bij velen. Ron was ook een muzikale man, vanaf zijn vroegste jeugd van vader meegekregen. Muziek was zijn grootste passie. Vanaf de jaren ’60 stond zijn leven in het teken van de muziek. Hij was medeoprichter van de muziekgroep Marabunta en maakte jaren deel uit van The Nightbreakers. In 1983 startte hij, samen met broer Jules en zus Stella, een nieuwe groep onder de naam Challenge, een muziekgroep die tot nu toe grote bekendheid geniet in met name de Indische wereld. Met zijn muzikale carrière vergaarde Ron vele muziekvrienden